joulukuu2013%20014-normal.jpg

Jauhelihapasteijat ovat kuuluneet myös meidän Joulpöytäämme aina.Nämäkin on helposti muunneltavia,jos tykkää sienipasteijoista tai kasvispasteijoista,makua pystyy muuttelemaan myös mausteilla,tulisen ystävä lisää chiliä jne.

 

lehtitaikinaa

TÄYTE:

keitettyä riisiä(keitetty lihaliemessä)

400 g jauhelihaa

1 silputtu sipuli

1 tl valkopippuria

 2 tl suolaa

ripaus paprikajauhetta

voiteluun kanamuna,päälle pellavansiemeniä

Paista jauheliha ja sipuli.Mausta hyvin.Leikkaa taikinalevyt neliöiksi.Lisää keskelle ruokalusikallien täytettä.Käännä reunat yhteen ja painele haarukalla kiinni.Voitele kanamunalla.Paista 200 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.

joulukuu2013%20012-normal.jpg