Kaalikääryleet on ehdoton herkku syksyisin..meillä näitä tehtiin joku aika sitten,vähän jälkijunassa,jos niin voi sanoa,kun kokonaan meinasi unohtua

KAALIKÄÄRYLEET:

Kaalin kantaan kannattaa tehdä ristikkoviilto ja kovertaa myös hiukan puumaista kantaa pois,niin saa lehdet helpommin irti.Keitä kaalia runsaassa väljässä suolatussa vedessä,kunnes lehdet pehmiävät.

TÄYTE:
600 g jauhelihaa
1 silputtu sipuli
silputtua kaalia
1 muna
loraus kermaa
keitettyä riisiä (1 dl riisiä +4 dl vettä+ puolikas liemikuutio)
suola,meiramia,pippuria,siirappia,kermaa,keitinvettä(ja tälläkertaa lisäsin mausteeksi myös savustettua paprikajauhetta ja piri-piriä)

Keitä riisi kypsäksi,vedessä jossa on puolikas liemikuutio.Ruskista jauheliha ja sipulisilppu.Lisää joukkoon riisi, hienonnetut kaalinlehdet,muna,kerma ja mausteet sekä siirappia.

Linkki KAALIKÄÄRYLEIDEN VALMISTUKSEEN :)

nyt niitä on sitten pakkasessa,että saapi lämmittää sieltä jos mieli tekkee