Sain mukavan yhteydenoton sähköpostiini SEMPER:tä .Sieltä tarjottiin Kesän uutuuksia, gluteenittomia tuotteita kokeiltavaksi.Tokihan tartuin tilaisuuteen ja pian saapui  kiva paketti postissa:Pastaa ja vohveleita ...KIITOS PALJON !! :)

Kes%C3%A4kuu%202015%20030.jpg

''Semper tuo kesäkuussa markkinoille kaksi täysin uudenlaista gluteenitonta pastaa – Linguinen ja Sedanin, jotka ovat valmistettu luonnonmukaisesti tuotetusta täysjyväriisistä. Ne sopivat kaikille luomun käyttäjille ja tuovat vaihtelua niin keliaakikoiden kuin vilja-allergistenkin ruokavalioon. Täysjyväriisipastamme ovat herkullisia ja kauniin värisiä.''
 

Semper keksiuutuus on Gluteenittomat Minttu suklaavohvelipalat. Niissä on herkullisen rapeaa gluteenitonta vohvelia, minttutäytettä ja tumma suklaakuorrute (28 %). Nämä keksit ovat laktoosittomia, mutta niissä voi olla pieniä jäämiä maitoa tai pähkinää.''

Kes%C3%A4kuu%202015%20005.jpg

Ihanat, mintun makuiset vohvelit,nautimme ihan kahvin kera...suosimme muutenkin tummaa suklaata, joten nämä olivat meille omiaan :)

Ruoan valmistuksessa,ensimmäiseen kokeiluun pääsi Linguine pasta ja tein sille herkullisen kasviskastikkeen...olimme oikein tyytyväisiä pastaan,jopa mieheni kehui,että''tässähän on jopa makua'' ja se on paljon se ;)

Pasta

Semper Luomu Linguine on gluteenitonta ja 100 % luonnonmukaisesti tuotettua täysjyväriisipastaa.

Herkullinen pastamme valmistetaan Italian Luccassa, pastan kotimaassa. Linguine-pastan valmistuksessa käytetään ns. Al Bronzo -menetelmää, jota käytetään laadukkaimpien pastojen valmistamisessa. Pasta kulkee pronssivalssin läpi, joka jättää pastan pinnan karheaksi ja tämän ansiosta pasta imee itseensä hyvin kastikkeen maun.

Voit käyttää linguinea spagetin tavoin. Täsjyväriisistä valmistettu pasta sopii useimmiten myös vilja-allergisille.

Keitto-ohje: Kun keität 100 g kuivapastaa, kiehauta ensin 1 litra vettä ja lisää pasta kiehuvaan veteen. Vedessä voi olla tilkka ruokaöljyä ja ripaus suolaa. Keittoaika 11-13 min.

Ainekset: 100% Täysjyväriisi, luomu.''

 

KASVISKASTIKE PASTALLE:

3 kevätsipulia varsineen(pese hyvin ja leikkaa varsisat mahd.huonot kohdat pois)

1/2 palsternakka

2 tomaattia

erivärisiä paprikoita

1/2 varhaiskaali

valkosipulia oman maun mukaan

nokare kasvisliemikuutiosta

1 prk ruokakermaa

mausteita oman maun mukaan(käytin pippuria,ripauksen suolaa,oreganoa)

Pilko ja silppua kasvikset.Kuullottele ensin sipulia ja silputtua kaalia öljytilkassa, ihan reippaasti,jonkin aikaa,että kaali hieman pehmenee.Lisää muut vihannekset ja anna niidenkin hetken aikaa lämmetä ja pehmetä.Kaada joukkoon ruoakerma,anna kastikkeen hautua ,mausta se ja lisää tarvittaessa tilkka vettä.Tarkista maku.

Kes%C3%A4kuu%202015%20028.jpg

Kes%C3%A4kuu%202015%20003.jpg