Tätä possua syötiin Vapunpäivänä.Olihan tuossa kastikkeessa myös paprikaa ja sipulia.Lisänä uunijuureksia,savulohta ja salaattia.
PORSAANFILETTÄ KERMA-HERKKUSIENIKASTIKEESSA:
porsaanfile
öljyä
1 tl merisuolaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl mustapippuria
1 sipuli viipaleina
pala paprikaa paloiteltuna
1 prk kokonaisia herkkusieniä(tuoreet passaisivat tähän hyvin)
1 tl persiljaa ja basilikaa
2 dl kermaa
tilkka soijakastiketta,töräys sinappia
(ja/tai pieni pala lihaliemikuutiosta)
Viipaloi huoneenlämpöinen file.Ruskista palat pannulla öljyssä.Mausta ne kevyesti.Lisää joukkoon viipaloitu sipuli,paprikapalat ja herkkusienet.Kaada joukkoon kerma ja anna ruoan hautua hiljaisella lämmöllä tunnin verran.
Kommentit