20220907_164024.jpg

Onneksi tuo kalan hinta pikkuisen jo laski,kun jossain kohtaa hinta pompsahti niin korkeaksi,ettei raskittu ostaa lohtakaan juuri ollenkaan :( Nyt oli joku tarjous taannoin,niin ostin pitkästä aikaa.Tein tämmöisen vuokaruoan,johon lisäsin makua antamaan pekonia ja terveellisyyttä kesäkurpitsasta ;D

LOHI-PEKONI-KESÄKURPITSAVUOKA:

500-600 g lohifilettä (paloittelin sopiviksi paloiksi)

mausteeksi,kurkumaa,savustettua paprikajauhetta,sitruunapippuria ja hivenen suolaa

2-3 siivua pekonia paloiteltuna

pala kesäkurpitsaa viipaleina

1 prk ruokakermaa

Laita paloitellut maustetut lohipalat uunivuokaan.Lisää joukkoon viipaloidut kesäkurpitsat ja pekonipalat(pekonit voisi myös kuullotella)Kaada päälle ruokakerma.Kypsennä n.45 minuuttia 200 asteisessa uunissa.Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

20220907_144954.jpg