Onneksi tuo kalan hinta pikkuisen jo laski,kun jossain kohtaa hinta pompsahti niin korkeaksi,ettei raskittu ostaa lohtakaan juuri ollenkaan :( Nyt oli joku tarjous taannoin,niin ostin pitkästä aikaa.Tein tämmöisen vuokaruoan,johon lisäsin makua antamaan pekonia ja terveellisyyttä kesäkurpitsasta ;D
LOHI-PEKONI-KESÄKURPITSAVUOKA:
500-600 g lohifilettä (paloittelin sopiviksi paloiksi)
mausteeksi,kurkumaa,savustettua paprikajauhetta,sitruunapippuria ja hivenen suolaa
2-3 siivua pekonia paloiteltuna
pala kesäkurpitsaa viipaleina
1 prk ruokakermaa
Laita paloitellut maustetut lohipalat uunivuokaan.Lisää joukkoon viipaloidut kesäkurpitsat ja pekonipalat(pekonit voisi myös kuullotella)Kaada päälle ruokakerma.Kypsennä n.45 minuuttia 200 asteisessa uunissa.Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.
Kommentit