Menneiden Synttäreideni kunniaksi tein kahvivieraille pitkästä aikaa hyydykekakun.Mustikoita meillä on vielä runsaasti pakastimessa,joten niitä sitten käytin tähän...voi että,vaikka itse sanon oli NAMIA ;)
MUSTIKKA-VALKOSUKLAAJUUSTOKAKKU:
200 g digestivekeksejä murskattuna
75 g voita sulatettuna
MUSTIKKATÄYTE:
3 dl mustikoita
1 rasia mascarponetuorejuustoa
1 rasia vaniljatuorejuustoa
2 dl kermaa vatkattuna
2 tl vaniljasokeria
sokeria
3 liivatelehteä
mustikka mehua tilkka
VALKOSUKLAATÄYTE:
1 rasia mascarponetuorejuustoa
1 rasia vaniljatuorejuustoa
2 dl kermaa vatkattuna
1 levy valkosuklaata sulatettuna
2 liivatelehteä
tilkka vettä.
Valmista ensin pohja sekoittamalla sulaan voihin keksinmurut.Painele irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.Laita viileään.Valmista täytteet.laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.Murskaa sulatettuja mustikoita(ota hieman mehua liivatteiden sulatusta varten.)Lisää niihin tuorejuustot.Mausta vaniljalla ja lisää hieman sokeria.Sulata liivatteet mustikkamehutilkkaan ja sekoita ne mustikkatäytteeseen.Lisää lopuksi kermavaahto nistellen joukkoon.Kaada täyte keksipohjalle ja laita viileään tunnin ajaksi hyytymään.Valmista toinen täyte samalla tavalla ja levitä se mustikkatäytteen päälle.Anna hyytyä viileässä yön yli.
Kommentit