Pitkäperjantain jälkiruokana ja synttärikakkunani ;) sai toimia Pavlova...vinkin tähän, nappasin uudesta Valion lehdestä.Lähes kaikkia aineksia kun sattui kaapissa olemaan.Tietysti vähän muunnellen tämän tein :D ISO NAM :P
HEDELMÄ PAVLOVA:
4 valkuaista
2 1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl etikkaa
2 tl maissitärkkelystä
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.Lisää sokeri erissä joukkoon,koko ajan vatkaten.Lisää myös vaniljasokeri ja etikka,sekä maissitärkkelys.Lusikoi tai pursota marenki,ympyrän muotoon leivinpaperin päälle pellille.Paista 100 asteisessa uunissa n.1 t 30 minuuttia.Anna jäähtyä.
TÄYTE:
1 prk valkosuklaa limerahkaa
1/2 prk mascarponejuustoa
1 prk kermaa
persikkaa,viinirypäleitä,koristerakeita
Kommentit