Rippijuhlan toinen voileipäkakku oli kalaisa =) täytteessä tuorejuustoa,kurkkusalaattia,lohta ja turkkilaista jugurttia.NAM
LOHI-VOILEIPÄKAKKU:
24 palaa tummaa paahtoleipää
150 g kylmäsavustettua lohta
1 prk tuorejuustoa
1/2 prk kurkkusalaattia (felixin kurkkusalaatti tuore)
2 dl turkkilaista jugurttia
1 dl majoneesia
hienonnettua tilliä
kostutus maidolla
päällä kurkkusalaatti-majoneesi-jugurttiseos
katkarapuja,persiljaa,kurkkua ja lohta
Hienonna lohi.Sekoita tuorejuusto,kurkkusalaatti,majoneesi,tilli ja lohi keskenään.Lado leivät,joista olet leikannut reunat,3x2 tajoilulautaselle.Kostuta maidolla hyvin.Levitä jokaisen kerroksen väliin täytettä.Tee kerroksia 4 .Peitä kakku foliolla ja laita leikkuulauta päälle,nosta viileään yöksi.Koristele seuraavana päivänä katkaravuilla,lohella,kurkulla ja persiljalla.
Kommentit