Makkararuokia syödään aika harvakseltaan,mutta välillä se kyllä ,kieltämättä maistuu oikein hyvältä...allekirjoittaneellekkin :D
tähän uunimakkaraan käytin Italialaiseta savusettua scamorzajuustoa(en tiedä onko tuolla mitään tekemistä mozzarellan kanssa,mutta muistuttaa sitä kuitenkin jotenkin,vaikka on kiinteämpää) ja jottei kukaan ihmettele, tuossa keskellä on pelkkää makkaraa ja juustoa,koska kaikki meillä ei välitä lämpimästä tomaatista :D
SAVUJUUSTOINEN UUNIMAKKARA:
1 pkt uunimakkaraa
edamjuustoa siivuina
scamorza juustoa viipaleina
tomaattisiivuja
Viipaloi makkara ja juustot,sekä tomaatit.Lado aineksia vuorotellen uunivuokaan.Paista 200 asteisessa uunissa,kunnes makkara saa väriä ja juusto sulaa.
Kommentit