576636.jpg

Vihdoinkin kokeilin tätä ruokaa.Osviittaa otin Julielta ja Sarilta,Kiitoksia =)
Minä kun en raakaa kanamunaa voi syödä,niin ne saivatkin kypsyä läpikotaisin uunissa...tämä oli muuten todella herkullista =P

400 g jauhelihaa
1 silputtu sipuli
loraus ketsuppia
1/2 lihaliemikuutio
1 1/2 dl ruokakermaa
juustoraastetta
(maistele ja lisää haluamiasi mausteita tarpeen mukaan,itse lisäsin mustapippuria ja ripauksen aromisuolaa)
4 kanamunaa

Ruskistele jauhelihaa pannulla.Lisää sipulisilppu joukkoon kuullottumaan.Purista ketsuppia,lisää liemikuutio ja ruokakerma.Anna kastikkeen hautua viitisen minuuttia.Mausta.Sekoita joukkoon hieman juustoraastetta,anna sulaa.Kumoa kastike uunivuokaan,tee kolot ,joihin lisäät kanamunat.Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia!Tässäkohtaa jokainen tekee oman maun mukaan,paistaa niin että kanamunat ovat ihan kypsät tai jättävät ne hieman raaoiksi!