helmikuu%202016%20020.jpg

Minä olen tykästynyt tuohon Italialaiseen juustoon,josta kerrotaan,että se sekoitetaan usein parmesaaniin.Tämä juusto on kuitenkin miedomman makuista ja siksi siitä ehkä pidänkin ;) Tuota kun kaapissa sattui olemaan,niin raastoin ja vuolin siitä lastuja broileriruokaamme...naam.Lisäsin paprikaa myös vuokaan mukaan ja mausteena käytin mm.rakuunaa.

GRANA PADANO-BROILERIA:

6 kpl Broilerin leikkeitä

paistamiseen öljyä

mausteiksi currya,suolaa,pippuria ja rakuunaa

erivärisiä suippopaprikoita

1 prk ruokakermaa (hyvin sopii esim.kolmen juuston ruokakerma)

grana padanojuustoa raasteena ja lastuina

Paistele huoneenlämpöiset broilerit öljyssä ja mausta ne.Nosta uunivuokaan ja lisää joukkoon paprikat.Lisää juustoa raasteena ja lastuina.Kaada ruokakerma pannuun ja anna kiehahtaa,teen näin jotta kaikki maut irtoavat mukaan.Kaada broilerien päälle.Hauduta 200 asteisessa uunissa n.20-25 minuuttia.

helmikuu%202016%20018.jpg

helmikuu%202016%20014.jpg

helmikuu%202016%20019.jpg