marraskuu%202013%20005-normal.jpg

Mies valmisti Pikkujouluksi myös graavilohta...voi että oli hyvää =P minulla  on ollut vähän kammo graaviloheen,kun sitä olen ottanut jossakin  se on maistunut jotenkin''mudalle''tai järvelle tai jotain,siis ei ole ollut hyvää :/ itsetehty on se avainsana kai tässäkin,tykkäsin myös, kauan sitten, miehen tekemästä Jääkellarin lohesta

GRAAVILOHI:

lohifile (n.400 g)

karkeaa merisuolaa

fariinisokeria

tilliä

Levitä lohifileelle karkeaa suolaa ja fariinisokeria.Levitä päälle runsaasti tuoretta tilliä.Leikkaa kahteen osaan ja laita palat vastakkain.Kiedo voipaperiin ja kelmuun tiukasti.Nosta jääkaappiin ,paino päälle,10 tunniksi.Leikkaa ohuiksi siivuiksi.

                                       marraskuu%202013%20046-normal.jpg