sunnuntai, 30. maaliskuu 2008
Tecna-kakku:
Tässäpä kakku valmiina...ei tuosta nyt ihan täydellinen tullu,mutta hyvin kelpasi Sankarille :) Onnea Janina!!<3
POHJAT:
Tein 2 kääretorttupohjaa,toinen vaalea ja toinen ruskea,kaakaolla maustettu.
Molemmissa 4 munaa,1,5 dl sokeria,1,5 dl vehnäjauhoja ja 1,5 dl perunajauhoja,sekä 2 tl leivinajuhetta.Toisessa vielä 2 rkl kaakojauhetta.
KOSTUTUS:vaniljasokerilla maustettua päärynälientä
PÄÄRYNÄ-TUOREJUUSTO-SUKLAATÄYTE:
2 liivatelehteä+ tilkka päärynöiden lientä
1 prk säilykepäärynää
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl ranskankermaa
n.100 g rouhittua valkosuklaata
n.100 g rouhittuja mariennekarkkeja
1 prk kermaa vaahdotettuna
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.Hienonna valutetut päärynät.Sekoita niihin tuorejuusto ja ranskankerma.Kummenna päärynälientä ja sulata liivatteet siihen.Jäähdytä hetki ja sekoita se, ohuena nauhana päärynäseokseen.Lisää rouhitut suklaat ja lopuksi vaahdotettu kerma nostellen joukkoon.
Kokoa neliön muotoinen kakku kääretorttulevyistä(laitoin suklaisen alle,väliin vaalean, päälle suklaisen)Kostuta vaniljaisella-päärynäliemellä.Pursotukset flora vispiä,johon lisäsin hieman vaniljajauhetta.
kakkuun lisättiin 8 kynttilää pöytään tuotaessa <3
Kommentit