tabletilta%20047.jpg

Tosi huono kuva tuli napattua tästä herkusta.Suklaakakkua tehtiin jo aikoja sitten.Kun tyttöjen hiihtoloma loppui,halusin hemmotella heitä vielä herkuilla ;) Kakun lisukkeena oli paistetut päärynäviipaleet ja oikeastaan sen vuoksi tämän ohjeen tänne laitankin.Kokeilkaas,oli niiiin herkkua :D Niin ja vaniljajaätskiä(kaupasta) Kakku oli ihana,pehmääkin,vaikka sitä ei tuosta huomaa,toki olisi saanut jäädä löysemmäksi keskeltä,niin olisi muistuttanut enemmän mutakakkua.

SUKLAINEN KAKKU:

250 g voita

170 g tummaa suklaata

2,5  dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

2 dl sokeria

4 kanamunaa

1/2 dl maitoa

Sulata voi ja suklaa kattilassa.Yhdistä kaikki kuivat ainekset kulhossa.Lisää kuivien aineiden joukkoon kanamunat hyvin sekoittaen ja tilkkanen maitoa.Lisää lopuksi hieman jäähtynyt suklaaseos.Sekoita hyvin,mutta liikaa vaivaamatta.Kaada kakkuvuokaan ja paista 200 asteisessa uunissa 25-30 min.Kakku saisi jäädä keskeltä pehemeäksi,mutakakun tapaan.

PAISTETUT PÄÄRYNÄT:

Kuori ja viipaloi kypsät (voi olla hieman raaempiakin)päärynät .Lisää pannulle nokare voita ja fariiniisokeria 2 rkl .Lisää päärynäviipaleet ja anna niiden paistua pannulla ,hiljalleen,niin että hieman pehmiävät ja karamellisoituvat.

Helmikuu%202015%20064.jpg      Helmikuu%202015%20066.jpg

kakku oli aikas vaatimattoman näköinen uunista otettuna,mutta niin namia ;P