Toukokuu%202015%20022.jpg

Pizza nyt vaan on,ihan ykkösherkku meillä...tytöt halusivat ehdottomasti broileripizzaa tässä taannoin taisi olla perjantai,kun koulu-ja työviikko oli ohi ;D Broileri oli marinoimatonta filesuikaletta,jotka paistoin ja maustoin,ennen pizzan päälle laittamista.

BROILERIPIZZA:

POHJA:

2 dl vettä(lämmitä n.42 asteiseksi)

1 pss kuivahiivaa + 1 dl vehnäjauhoja

1/2 dl öljyä

1 tl suolaa

n.4 dl jauhoja

Sekoita lämpimään veteen jauhoihin sekoitettu kuivahiiva.Lisää myös öljy ja suola.Sekoita joukkoon durumjauohja ja vaivaa taikinaa kunnolla n.10 minuuttia,taikina on kiinteä,mutta pehmeä pallo.Kohot lämpimässä kaksinkertaiseksi.Kauli taikina pellin kokoiseksi.Lisää mieleiset täytteet ja paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Toukokuu%202015%20020.jpg

broileria,ananasta,mozzarellaa

Toukokuu%202015%20019.jpg         Toukokuu%202015%20021.jpg