Viime maanantaina tekaisin iltaruoaksi Linströminpihvit,tai oikeastaan tein myäs ihan tavallisia jauhelihapihvejä,koska kaikki ei näistä välitä ;) ihan perusjauhelihataikina,johon lisäsin silputtua etikkapunajuurta,nam
LINSDRÖMINPIHVIT VILIHAANAN TAPAAN:
700 g jauhelihaa
1 pss sipulikeittoaineksia
3 siivua ranskanleipää muruina
1,5 dl vettä
1 kanamuna
etikkapunajuurta hienonnettuna
(kapriksia hienonnettuna)
Valmista jauhelihataikina normaalisti,turvota sipulikeittoaineet ja leipä vedessä.Lisää muut aineet hyvin sekoittaen.Ota erilleen n. puolet taikinasta,(jos teet tavallisia pihvejä) ja silppua sen joukkoon punajuurta (ja kapriksia)muotoile pihvit öljytyin käsin ja paista pannulla,nokareessa voita, kypsiksi ja /tai kypsennä uunissa.
ISOT RANSKALAISET/LOHKO PERUNAT:
kuori ja lohko perunat
lisää niille öljyä ja perunamaustetta
paista 200 asteisessa uunissa kypsiksi
Kommentit