Maaliskuu%202013%20005-normal.jpg

Viime maanantaina tekaisin iltaruoaksi Linströminpihvit,tai oikeastaan tein myäs ihan tavallisia jauhelihapihvejä,koska kaikki ei näistä välitä ;) ihan perusjauhelihataikina,johon lisäsin silputtua etikkapunajuurta,nam

LINSDRÖMINPIHVIT VILIHAANAN TAPAAN:

700 g jauhelihaa

1 pss sipulikeittoaineksia

3 siivua ranskanleipää muruina

1,5 dl vettä

1 kanamuna

etikkapunajuurta hienonnettuna

(kapriksia hienonnettuna)

Valmista jauhelihataikina normaalisti,turvota sipulikeittoaineet ja leipä vedessä.Lisää muut aineet hyvin sekoittaen.Ota erilleen n. puolet  taikinasta,(jos teet tavallisia pihvejä) ja silppua sen joukkoon punajuurta (ja kapriksia)muotoile pihvit öljytyin käsin ja paista pannulla,nokareessa voita, kypsiksi ja /tai kypsennä uunissa.

ISOT RANSKALAISET/LOHKO PERUNAT:

kuori ja lohko perunat

lisää niille öljyä ja perunamaustetta

paista 200 asteisessa uunissa kypsiksi

Maaliskuu%202013%20006-normal.jpg