Kes%C3%A4kuu%202015%20051.jpg

Leipasin juhannuksen kahvipöytään raparperipiirakan.Piirakan päälle tein mascarponesta ja fariinisokerista seoksen,joka olikin todella namia,hieman toffeemaista.NAM 😛 mitenkään kaunishan tuo ei ollut,mutta hyvä.Halusin rouheutta myös piiraaseen joten murskasin vähän corn flakes muroja täytteen joukkoon..😉

FARIINI-RAPARPERIPIIRAS:

150 g margariinia

1 dl sokeria

1 kanamuna

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl kardemummaa

Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi.Lisää kanamuna.Yhdistä kuivat aineet ja lisää hyvin sekoittaen,margariiniseokseen.Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

 

MASCARPONE-FARIINITÄYTE:

 

1 prk mascarponejuustoa (250 g)

2 dl fariinisokeria

1/2 dl murskattuja corn flakes muroja

2 tl vaniljasokeria

2 tl kanelia

1 kanamuna

viìpaloituja raparperin paloja (pohja täyteen)

Sekoita täytteen ainekset keskenään.Kaada piirakan päälle,raparperien päälle.Voit halutessasi ripotella raparperien päälle hieman sokeria.Paistoin  keskitasolla 200 asteisessa uunissa 35-40 min. (minä paistelin mökin vanhan hellan uunissa,joka ei ole ihan sama kuin esim.kaupungissa kodin uuni)

Kes%C3%A4kuu%202015%20028.jpg

20150620_164438.jpg        Kes%C3%A4kuu%202015%20024.jpg

Kes%C3%A4kuu%202015%20052.jpg