183984.jpg

2 dl vettä
1/2 palaa hiivaa
4 1/2 dl vehnäjauhoja
25 g margariinia
1 tl suolaa

Täyte:n.50 g pehmeää margariinia ja murskattua valkosipulia oman maun mukaan.Sekoita valkosipuli margariiniin!

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi.Lisää suola ja liuota hiiva joukkoon.Lisää osa jauhoista,sekoita hyvin.Lisää sulatettu rasva ja loput jauhoista.(lisää jauhoja niin että taikina irtoaa kulhon reunoista)Nostata taikina lämpimässä paikassa.Ota taikina leivinpöydälle,jaa se kahteen osaan(lisää jauhoja ,jos tarttuu pöytään)kauli paloja hieman leveämmiksi/litteämmiksi,ja levitä margariini-valkosipulitahna levylle,muotoile patongiksi!!Nosta patongit leivinpaperille pellille ja anna vielä kohota.Tee terävällä veitsellä viistot viillot patonkeihin ja paista niitä noin 10 minuuttia 225 asteisessa uunissa!!