Omppokiisseli on hyvää myös näin...alkuperäisen vinkin nappasin Hesarista,mutta muunsin ohjeen itselle sopivaksi

 

JUGURTTIPANNACOTTA:

2 dl kermaa

1 dl maitoa

2 tl vaniljasokeria

2 rkl sokeria

1 tl kardemummaa

3 liivatelehteä

1 prk vaniljajugurttia

 

Liota liivatteet kylmässä vedessä.Kuumenna kerma ja sekoita siihen muut aineet.Lisää lionneet liivatteet.Sekoita lopuksi hieman jäähtyneeseen seokseen jugurtti.Kaada seos tarjoiluastioihin ja laita viileään hyytymään.

 

OMENAKIISSELI:

3 dl omenamehua

2 rkl perunajauhoja

kanelia

2 pientä omenaa pilkottuna

 

Kuumenna mehua,johon olet sekoittanut perunajauhot.Anna pulpahtaa ja nosta pois levyltä.Mausta kanelilla.Lisää omenakuutiot.Jäähdytä ja kaada hyytyneen pannacotan päälle.