Tämmöisen piiraan tein,muunnellen tätä Katariinan ohjetta...käytin veden sijasta ruokakermaa ja lisäsin juuresten joukkoon savuporoa...

POHJA:
100 g margariinia
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
2 rkl vettä

Sekoita yhdistetyt kuivat aineet pehmeään margariiniin.Lisää vesi,sekoita tasaiseksi ja painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille!(minun vuokaani taikina oli hieman pieni,ei meinannut riittää);)

TÄYTE:
4 porkkanaa raastettuna
2 punajuurta raastettuna
pala kesäkurpitsaa raasteena
pala purjosipulia suikaleina
tilkka öljyä
100-150 g homejuustoa muruina
100 g savuporoa pilkottuna(tätä olisi saanut olla enemmänkin,tuumasi mies)
2 dl ruokakermaa
2 munaa

Kuullottele juuresraasteita ja purjosipulia tilkassa öljyä,pehmeäksi.Lisää homejuusto muruina joukkoon ja lisää myös savuporo.Sekoita kerma ja munat.Levitä täyte piirakkapohjalle ja kaada kermaseos päälle.Ripottele pinnalle vielä homejuustomuruja.Paista 200 asteisessa uunissa reilu 1/2 tuntia tai niin että piiras on kauniin ruskea!!