tammikuu%202014%20014-normal.jpg

Uudenvuodenpäivän jälkiruoka oli karpalotuorejuustosta tehty.Lisäksi murustelin joukkoon piparkakkuja.Nami =P lisäsin vielä yhden liivatteen joukkoon,vaikka se ei varmaan olisi ollut edes välttämätön.

(tähän olisi voinut käyttää myös  kuivattuja tai pakastettuja karpaloita,jos niitä sattuu olemaan ;)

KARPALO-PIPARKAKKUJÄLKIRUOKA:

1 prk karpalotuorejuustoa

2 keltuaista

3 rkl sokeria

murustettuja piparkakkuja

ripaus vaniljaa ja kanelia

1 liivatelehti liotettuna ja sulatettuna tilkkaan glögiä

1 prk kermaa

Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi.Lisää joukkoon karpalotuorejuusto.Sekoita joukkoon piaprkakkumurut,mausteet ja liuotettu liivatelehti ohuena nauhana.Nostele lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.Laita viileään ja tarjoile piparkakun kera.

tammikuu%202014%20016-normal.jpg