Uudenvuodenpäivän jälkiruoka oli karpalotuorejuustosta tehty.Lisäksi murustelin joukkoon piparkakkuja.Nami =P lisäsin vielä yhden liivatteen joukkoon,vaikka se ei varmaan olisi ollut edes välttämätön.
(tähän olisi voinut käyttää myös kuivattuja tai pakastettuja karpaloita,jos niitä sattuu olemaan ;)
KARPALO-PIPARKAKKUJÄLKIRUOKA:
1 prk karpalotuorejuustoa
2 keltuaista
3 rkl sokeria
murustettuja piparkakkuja
ripaus vaniljaa ja kanelia
1 liivatelehti liotettuna ja sulatettuna tilkkaan glögiä
1 prk kermaa
Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi.Lisää joukkoon karpalotuorejuusto.Sekoita joukkoon piaprkakkumurut,mausteet ja liuotettu liivatelehti ohuena nauhana.Nostele lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.Laita viileään ja tarjoile piparkakun kera.
Kommentit