20141214_110443.jpg

Joulunamujen tehtailu alkoi eilen ...ensin taas, meille jo perinteeksi muodostuneet riisisuklaat...oi että, on ne vaan niin hyviä.Maistiaisia jää aina, kun leikkaa suklaata paloiksi.Nyt en saanutkaan kovin tasaisia paloja, mutta ei tuo haittaa, hyvältä maistuu epämuodostuneetkin palat ;)Riisisuklaata voi myös maustaa eri tavoin, mm.karkkirouheilla(marianne, nougat, tutti frutti)tai erimakuisilla suklailla.

RIISISUKLAA:

200 g kookosrasvaa

4 dl tomusokeria

1 dl tummaa kaakaojauhetta

4tl vaniljasokeria

n.12 dl riisimuroja

(laitoin myös n.1/2 dl pähkinärouhetta)

Sulata kookosrasva.Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe ja siivilöi se kookosrasvan joukkoon, hyvin sekoittaen.Anna seoksen jäähtyä hieman ja lisää sitten riisimurot sekä vaniljasokeri.Levitä seos leivinpaperilla päällystettyyn vuokaan(tai uunipeltiin) anna kovettua viileässä.Voi nostella massan myös esim.karkkivuokiin.Paloittele levy ja säilytä viileässä.

20141214_110505.jpg