Loppiaisen ruoka ,jauheliha-pekonikääröt ja lohkoperunat...kaikki samalla uunipannulla wink tosin perunoita paistoin puolisen tuntia ennen kuin lisäsin jauhelihakääröt mukaan paistumaan.Osa jauhelihakääröistä ilman pekonia.Jälkkäri olikin sitten helppo suklaamousse...

JAUHELIHA-PEKONIKÄÄRÖT:
700 g jauhelihaa
1 pss sipulikeittoaineksia
4 rkl korppujauhetta
1,5 dl vettä
1 tl välimeren yrttisekoitusta
2 tl tacomaustetta
1 kanamuna
pekonia

LOHKOPERUNAT:mausteena välimeren yrttisekoitus,paprikajauhe ja suola

Laita sipulikeittoaineet ja korppujauho veteen turpoamaan hetkeksi.Lisää jauheliha,kanamuna ja mausteet.Muotoile taikinasta pötkylöitä ja kääri ympärille pekonisiivut.(Osan voi jäättää ilman).Laita lohkoperunat kypsymään 200 asteiseen uuniin noin 30 minuutiksi.Lisää puolessa välissä pannulle jauhelihakääröt ja paista vielä n.30 minuuttia.Tarjoa lisänä raikasta salaattia.