Huhtikuu%202015%20028.jpg

Ikiihana suklaamousse oli meillä Pitkäperjantain jälkiruoka 😛 voi että,se on niin namia.Koristeluhan olisi voinut olla kauniimpikin,mutta minä laitoin vaan pääsiäisnamuja pinnalle.

SUKLAAMOUSSE:

3 keltuaista

3 valkuaista

1/2 rkl tomusokeria

2 tl vaniljasokeria

200 g tummaa suklaata

1 prk kermaa

Erottele ensin keltuaiset ja valkuaiset.Sulata suklaa kattilassa,kermatilkan kanssa.Lisää keltuaiset yksitellen,hyvin sekoittaen jäähtyneeseen suklaasulaan.Vatkaa loppu kerma pehmeäksi vaahdoksi.Yhdistä valkuaisvaahto suklaaseokseen ,sekoittaen kevyesti jotta kuohkeus säilyy.Lopuksi sekoita kermavaahto nostellen joukkoon.Lusikoi suklaamousse tarjoiluastioihin ja laita viileään muutamaksi tunniksi.Koristele ja nauti .

Huhtikuu%202015%20025.jpg