Mökillä teki taas mieli leipoa jotain kahveen keralle...olin ostanut nektariineja,oikein makeita ja mehukkaita(aina ei ole;) niistäpä sitten tein keikauksen tapaisen kakkusen,hyvää...taikina oli pehmoista ja maistui kivasti vaniljalle lisänä voisi  tarjota kermavaahtonokareen tai vaikka jätskiä,vaan herkkua oli ihan noinkin

NEKTARIINI-VANILJAKEIKAUSKAKKU:

150 g margariinia

2 dl sokeria

2 kanamunaa

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinajuhetta

1 prk vaniljajugurttia(käytin vitalinean jugurttia)

2-3 nektariinia

sokeria ja kanelia

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.Lisää kanamunat yksitellen joukkoon.Sekoita kuivat aineet ja lisää vuorotellen jugurtin kanssa margariiniseokseen,hyvin sekoittaen.Viipaloi nektariinit ja levitä ne voideltuun vuokaan.Ripottele päälle hieman sokeria ja kanelia halutessasi.Levitä taikina hedelmien päälle.Paista kakkua 200 asteisessa uunissa n.40-45 minuuttia,riippuen uunista.Kumoa kakku hieman jäähtyneenä tarjolle.

tässä on ladottu nektariinit voideltuun vuokaan,päälle kanelia ja taikina