tiistai, 26. syyskuu 2006
Tonnikalalasagne:
Lasagnelevyjä
2 prk tonnikalaa
1 purkki yrteillä maustettua tomaattimurskaa(tässä käytin Rainbown murskaa)
1/2 kalaliemikuutio
1 sipuli silputtuna
yrttejä(basilika,oregano)
loraus ketsuppia
1/2 dl tillisilppua
Kuullottele sipulia hetki pannulla,lisää tomaattimurska.Anna hautua hetki.Lisää tonnikala,mausteet ja liemikuution puolikas.Hauduttele vielä hetken aikaa.
JUUSTOKASTIKE:
2-3 rkl margariinia
2 rkl vehnäjauhoja
6-7 dl maitoa
muskottipähkinää
ripaus suolaa
juustoraastetta
Sulata rasva kasarissa,lisää jauhot ja kääntele hetken aikaa.Älä ruskista.Lisää maitoa pikkuhiljaa koko ajan sekoittaen.Anna hetken aikaa hiljalleen kiehua,sekoitellen.Lisää muskotti ja suola,sekä lopuksi reilusti juustoraastetta.
Lado voideltuun vuokaan vuorotellen lasagnelevyjä ja kastikkeita,niin ,että päällimmäiseksi tulee juustokastike.Paista 175 asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia.
Kommentit