Tässä sitten toinen uutuus HK:lta Kariniemen Kananpojan palapaisti.

Erittäin tyytyväinen olin tuotteeseen,muhevia isoja paloja broilerin fileestä ja reisilihoista.Palat olivat maustettu jo kevyesti suolalla,sekä maustepippureilla,laakerinlehdillä ja sipulilla.

 

BROILERI-JUURESPATA:

1 rasia kananpojan palapaistilihoja(a 800g)

2 palsternakkaa suikaleina

pala bataattia suikaleina

3-4 dl vettä

muutama tippa kanafondia

1 rkl valkosipulin makuista sweet chilikastiketta(tai oman maun mukaan)

pala aurajuustoa murusteltuna

 

Ruskista broileripalat tilkass öljyä.Nosta uunivuokaan.Kuullottele juureksia myös hetki pannulla ja lisää broilerien joukkoon.Kaada päälle vesi ja mausteet.Lisää myös murusteltu homejuusto.Anna ruoan hautua 175 asteisessa uunissa 40-45 minuuttia,kunnes juurekset ovat kypsiä.Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa,oman maun mukaan.

(bataatin voisi lisätä myöhmmin,jos ei halua että se pehmenee liikaa)

 

tässä ruoka menossa uuniin...harmittelen huonoa kuvan laatua(uusi kamera näköjään pitää ostaa,kyllä tämä vanha on nyt rikki) =(