risottoakin tuossa tehtiin taannoin...tälläkertaa porsaanlihaa joukossa.Olisi nuo kasvikset voinut heittää mukaan väriä tuomaan
risotossa myös porkkanaa ja bataattia.
POSSURISOTTO:
4 dl tummaa riisiä
n.8-9 dl vettä
lihaliemikuutio
400 g porsaan paistia suikaleina
sipulia silputtuna
2 porkkanaa suikaleina
pala bataattia paloiteltuna
suolaa,pippuria,maustepippuria,paprikajauhetta
nokare tomaattipyrettä
Keitä riisiä hetken aikaa liemikuutiolla maustetussa vedessä.Paista possunsuikaleet,lisää joukkoon sipulisilppu,porkkanasuikaleet ja bataatit kuullottumaan.Mausta.Lisää lihat riisin joukkoon ja anna kypsyä,kunnes neste on imeytynyt ja liha kypsää.(lisää vettä tarvittaessa)Tarkista maku!
Kommentit