Sain tilaisuuden tutustua uusiin Caea oliiveihin RUOKA.FI kautta,sekä mahdollisuuden ehdottaa, myös uutta makuyhdistelmää oliiveihin.Mielelläni lähdin mukaan testiin ja suunitteluun.Ruokablogeja on mukana kolmisenkymmentä.
Me maistelimme oliiveja näin:varrastikuissa,joissa oli oliiveja,naudanpaistia ja mozzarellajuustoa, sekä fetajuusto-oliivi-ranskankermadippiä rapeiden keksien kera.Minun ideaani ja makuyhdistelmääni voi käydä äänestämässä täällä!
TIMJAMI-VALKOSIPULIOLIIVIT:
1 pss Gaea oliiveja naturel
1/2 dl oliiviöljyä
3 silputtua valkosipulinkynttä
1 rkl kuivattua timjamia
Anna maustua useita tunteja tai mielellään yön yli.
Valmista vartaat.Pujota vartaaseen marinoituja oliiveja,naudanpaistia ja mozzarellajuustoa.
Tarjoa myös fetajuusto-oliivi-ranskankermadippiä ja rapeita keksejä
FETAJUUSTO-OLIIVI-RANSKANKERMADIPPI:
1 prk (200 g) ranskankermaa
100 fg fetajuustoa
1 dl oliiveja
1 tl oliiviöljyä
1 tl timjamia
ripaus mustapippuria
Hienonna fetajuusto ja oliivit.Sekoita ranskankermaan ja mausta.Anna tekeytyä viileässä ennen tarjoilua.Tarjoa rapeiden keksien kera.
Tarjoilin testioliiveja myös näin.
Timjami-valkosipulimarinoituja oliiveja,ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyä hunajamelonia
Kommentit