Ensin ajatuksena oli kääräistä pekonit broilereiden ympärille,mutta en sitten viitsinyt,vaan saksin pekonit pienemmiksi ja ripottelin uunivuokaan broiskujen päälle,kera tomaattien,nam =P
TOMAATTI-PEKONIBROILERI:
2 rasiaa broilerinleikkeitä
1 tl suolaa
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
ripaus mustapippuria
2 tl basilikaa
1 pkt silputtua pekonia
muutama tomaatti viipaleina/paloina
1 prk ruokakermaa(myös makukermat käyvät hyvin)
pieni pala liemikuutiosta murennettuna
Ruskista pinta broilereihin,mausta ne.Lado broilerit uunivuokaan,ripottele päälle pekonisilppu ja tomaattia.Kaada joukkoon ruokakerma,jonka maustat pienellä palalla kanaliemikutiosta.Kypsennä 20-25 minuuttia 200 asteisessa uunissa.Tarjoa tumman riisin kera.
Kommentit