Elokuu%202013%20049-normal.jpg

Mökkiviikonloppuja vietellään vielä, ilmeisesti pitkälle syksyyn,kun on näin lämmintä :) tässä yhden viikonlopun ateria...vuohenjuusto-pekonikääröjä jauhelihasta...nam.Lapsille ilman juustoa ;) lisäkkeenä makeahkoja papuja ja muusia.

TÄYTETYT PEKONI-JAUHELIHAKÄÄRÖT:

500 g jauhelihaa

1 tl paprikajauhetta

1 tl  mustapippuria

1 pss sipulikeittoaineksia

3 leivänsiivua

1,5 dl maitoa

1 kanamuna

1 pkt pekonia

vuohenjuustoa

Silppua leipä ja sekoita se sipulikeiton kanssa maitoon.Anna seoksen turvota jonkun aikaa.Lisää joukkoon jauheliha,kanamuna ja lisämausteet.Sekoita hyvin.Muotoile taikinasta  isoja pullia 8 kpl ja pieniä loput.Taputtele pihvi litteämmäksi,viipaloi väliin vuohenjuustoa ja laita päälle toinen pihvi.Muotoile pulleaksi kääröksi,kiedo käärö pekoniin.Paista pinta kääröihin ,samalla pekoni kiinnittyy pihviin hyvin.Loppukypsennä halutessasi uunissa 200 asteessa.

Elokuu%202013%20004-normal.jpg

Lisäkepavut paistelin pannulla voissa,maustoin fariinisokerilla,suolalla,pippurilla ja yrteillä

Elokuu%202013%20047-normal.jpg