KMSU:lta löysin tämmöisen ihanan ohjeen jo aikoja sitten,Kiitos paljon!!Oli ihan meidän makuummeKieli ulkona

Pikkasen tuli muutosta ohjeeseen ja lisään ne sulkuihin!

Lisäkkeenä punajuurisalaattia ja makeita lanttuja.

 

n. 600 g kirjolohifile
1 rkl öljyä
1 sipuli (käytin purjosipulia)
1 rs herkkusieniä (1 prk herkkusieniviipaleita)
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl ruokakermaa
1 dl juustoraastetta
1/2 dl tilliä (tämä jäi,kun joku unohti tillin);)
sitruunapippuria
(suolaa)

Päälle:
juustoraastetta

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia pannulla öljyssä. Lisää siivutetut herkkusienet ja paista hetken aikaa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää kerma ja juustoraaste. Lisää tilli ja mausta sitruunapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Laita kirjolohifile uunivuokaan nahkapuoli alaspäin ja poista ruodot. Levitä herkkusienikastike fileen päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 30 min.