Viikonlopun herkkuja lisää...mies teki iltapalaksi katkarapuherkkua,oliko tuo nyt kasaria vai pataa tms. kaivelen ohjeen esiin myöhemmin ja lisäilen tänne...oli herkkua
KATKARAPUKASARI:
3 rkl voita
1 silputtu sipuli
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
2 isohkoa tomaattia (kalttaa tomaatit)
1-2 dl kermaa
1-2 rkl makeaa chilikastiketta
1 laakerinlehti
1 pss katkarapuja (olikohan 250-300 g)
ripaus suolaa
valkopippuria
hienonnettua tilliä
Kuumenna voi ja kuullota sipulit.Lisää kaltatut kuutioidut tomaatit.Lisää joukkoon kerma,chilikastike ja laakerinlehti.Anna kastikkeen kiehua hetken aikaa kokoon.Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna,kunnes katkaravut pehmenevät.huom.ÄLÄ KEITÄ!Lisää mausteet ja tilli,Tarkista maku!Tarjoa patongin kera.
herkkua jäi sen verran yli,että söimme sitä seuraavana päivänä pikkuannokset nuudelien kera.
Kommentit