20210329_074645.jpg

Tämän kakun teosta onkin jo kulunut kuukausi.Lupasin työkavereille herkkua kun täytin vuosia maaliskuun lopulla.Tein sitten Juustokakun,on niin kätevä ja aina hyvää 😄

APPELSIINI-SUKLAAJUUSTOKAKKU:

pohja:

200 g kaurakeksejä hinonnettuna

75 g voita sulatettuna

Sekoita hienonnetut keksit voisulaan hyvin sekoittaen.Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

Täyte:

4 liivatelehteä,runsaasti vettä liottamiseen

2 rkl appelsiinimehua

2 rs appelsiinituorejuustoa

1 rs mascarponetuorejuustoa

1 prk kuohukermaa

1rkl sokeria ja reippaasti vaniljasokeria

150 g pieniä pääsiäismunia rouhittuna

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.Sekoita tuorejuustot ja suklaarouhe hyvin kekenään.Vatkaa kerma vaahdoksi.Purista liivakot ja sulata ne kiehautettuun appelsiinimehuun.Jäähdytä hetki.Kaada liivateseos ohuena nauhana hyvin sekoittaen juustoseokseen.Nostele lopuksi kermavaahto täytteen joukkoon.Kaada täyte keksipohjan päälle.Anna hyytyä yön yli jääkaapissa.Koristele suklaamunilla ja karamelleillä.

20210329_074806.jpg