Namskis...tykätään.Sskonmakkarakastike on lähes parempaa kuin muut makkarakastikkeet(siis jos niistä pitää olleskaan) ;)silloin tällöin tehdään,jos ei aina keittoa tai pataa ole valmistella.
1 rasia siskonmakkaroita
tilkka öljyä/voita
1 silputtu sipuli
nokare margariinia tai voita
2 rkl jauhoja
vettä
1 lihafondi
lisäksi oman maun mukaan mustapippuria,paprikajauhetta
1 tl tomaattipyrettä
Kuumenna pannussa öljy/voi.Purista siskonmakkaranokareita pannuun ja ruskista ne.Nosta sivuun ja kuullota sipulisilppu samassa pannussa.Valmista kastike ruskistamalla jauhot rasvassa kevyesti.Lisää vettä,niin että saat haluamasi paksuisen kastikkeen.Huuhdo kastikkeen joukkoon,myös pannu, jossa paistoit makkarat ja sipulit.Lisää mausteeksi fondi,sekä muita mausteita oman maun mukaan.Lisää kastikkeeseen siskonmakkarapalat ja sipulisilppu.Anna kiehua hiljalleen n.10 minuuttia.Tarkista maku.
Kommentit