2063504.jpg

Tähän ruokaan idea tuli Miksulta,Kiitosta vaan =) Miksu oli tehnyt herkullisen oloista kalaa,jossa yhdistyi ruisleivän ja kalan maut,vähän samaan tapaan kuin kalakukossa.No sehän kiinnosti kovasti,tosin tein sitten omanlaisen version,johon lisäilin myös pekonia.Sekä uutta Flora makua;valkosipuli&sitruunabasilika(joka ei paljonkaan maistunut)
Erittäin hyvänmakuinen kalaruoka tulikin,koko perhe tykkäsi :)

1 pkt seitä
suolaa,paprikajuhetta
150 g pekonikuutioita
muutama pala ruisleipää(olisiko ollut 3-4 ohutta palaa,tätä en huomannut laskea)
loraus Flora makua,valkosipuli&sitruunabasilika
tilkkanen ruokakermaa vuoan pohjalle

Sulattele sei.Paista se kevyesti margariini-öljyseoksessa pannulla ja mausta.Paista seuraavaksi pekonikuutiot ja murusteltu ruisleipä.Nosta kalapalat uunivuokaan,lorauta päälle Flora makua ja levitä päälle ruisleipä-pekoniseos.Kaada pieni tilkka ruokakermaa vuokaan(en tiedä olisiko ollut välttämätöntä,mutta pelkäsin ruoan kuivuvan liikaa).Paista 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

2063506.jpg

tässä näkyy paremmin tuo pinnalla oleva ruisleipä-pekoniseos.