VADELMA-MINTTUSUKLAA-TUOREJUUSTOTÄYTE:
200 g vadelmia
1 levy pandan minttusuklaata rouhittuna(tai sulatettuna)
200 g tuorejuustoa(maustamaton tai vanilja)
1 pr maitorahkaa

1600154.jpg



PÄÄRYNÄ-TUOREJUUSTO-SUKLAATÄYTE:
2 liivatelehteä+ tilkka päärynöiden lientä
1 prk säilykepäärynää
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl ranskankermaa
n.100 g rouhittua valkosuklaata
n.100 g rouhittuja mariennekarkkeja
1 prk kermaa vaahdotettuna

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.Hienonna valutetut päärynät.Sekoita niihin tuorejuusto ja ranskankerma.Kuumenna päärynälientä ja sulata liivatteet siihen.Jäähdytä hetki ja sekoita se, ohuena nauhana päärynäseokseen.Lisää rouhitut suklaat ja lopuksi vaahdotettu kerma nostellen joukkoon.

1638058.jpg

VADELMA-VALKOSUKLAATÄYTE:
1prk maitorahkaa
200 g vadelmia
sokeria oman maun mukaan
vaniljasokeria
1 prk flora vispiä vaahdotettuna
100 g valkosuklaata rouhittuna

Sekoita maitorahka ja sulatetut vadelmat.Mausta sokerilla ja vaniljalla.Lisää vaahdotettu kerma ja suklaarouhe.

1638029.jpg


MUSTIKKA-VALKOSUKLAA-RAHKA TÄYTE:
n.150 g mustikoita
1 prk rahkaa
ripaus sokeria
1 prk kermaa vaahdotettuna
100 g valkosuklaata sulatettuna

1257249.jpg

KARAMELLI-CAPPUCCINO-VALKOSUKLAAMOUSSE:
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
1/2 dl karamelli-cappuccino jauhetta(tai oman maun mukaan)
100 g rouhittua valkosuklaata
sokeria oman maun mukaan
3 tl vaniljasokeria
1 prk kuohukermaa vaahdotettuna
6 liivatelehteä
tilkkanen cappuccinoa

Liota liivatteet kylmässä vedessä.Sekoita tuorejuustoa,ranskankerma,cappuccino jauhe,valkosuklaa,sokeri ja vaniljasokeri.Nostele lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.Liuota liivatteet cappuccinoon ja kaada ohuena nauhana täytteeseen,hyvin sekoittaen.


SUKLAA-VADELMATÄYTE:
Blå Bandin suklaamoussea ja vadelmia

734240.jpg

VADELMA-TUOREJUUSTOTÄYTE:
200 g vadelmia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kermaa
100 g rouhittua valkosuklaata
sokeria oman maun mukaan

Muussaa vadelmia haarukalla.Lisää joukkoon tuorejuusto,sekoita hyvin.Lisää rouhittu suklaa,maistele ja lisää sokeria tarpeen mukaan.Nostele joukkoon vaahdotettu kerma.


SUKLAA
KUORRUTE/TÄYTE:
175 g tummaa suklaata sulatettuna
75 g margariinia(suolatonta voita)
1 tl vaniljasokeria(uutetta)
tilkka hunajaa(vaaleaa siirappia,kiiltoa antamaan)
1,25 g creme fraichea
2 dl tomusokeria

Sekoita sulaan suklaaseen pehmeä magariini ja sokeri.Lisää hunaja ja fraiche ja siivilöi tomusokeria.
410323.jpg

APPELSIINI-TUMMASUKLAAMOUSSE:
200 g appelsiinituorejuustoa
200 g appelsiinjugurttia
1 prk flora vispiä
100 g rouhittua tummaa suklaata
6 liivatetta
tilkka appelsiinimehua

Laita liivatteet kylmään veteen 10 minuutiksi.Vatkaa flora vispi vaahdoksi.Sekoita appelsiintuorejuusto,jugurtti ja rouhittu suklaa.Liuota liivatteet tilkkaan kuumaa appelsiinimehua.Sekoita hetken jäähtyneenä,ohuena nauhana, appelsiiniseokseen.Lisää lopuksi vaahdotettu vispi nostellen joukkoon.

ja toinen samanmoinen valkoisella suklaalla..

APPELSIINI-VALKOSUKLAAMOUSSE:
1 prk appelsiinijugurttia(200 g)
200 g appelsiinituorejuustoa
1 prk flora vispiä
1/2 levyä valkosuklaata sulatettuna
6 liivatetta
1/2 dl appelsiinimehua

Liota liivatteita noin 10 minuuttia kylmässä vedessä.Vatkaa flora vispi tanakaksi vaahdoksi.Sekoita tuorejuusto,jugurtti ja sulatettu valkosuklaa.Lisää joukkoon kermavaahto.Kuumenna appelsiinimehu ja liuota siihen liivatteet.Yhdistä seos ohuena nauhana hyvin sekoittaen appelsiinitäytteeseen.Laita täyte viileään tekeytymään hetkeksi.


BANAANI-ANANAS TÄYTE:
2 dl kermaa
2 dl maustamatonta jugurttia valutettuna
1 banaani soseutettuna
1 prk ananaspaloja valutettuna
sokeria maun mukaan
2 tl vaniljasokeria
2 liivatelehteä+ ananasmehua tilkka

Liota liivatteita vedessä.Vatkaa kerma vaahdoksi.Sekoita valutettuun jugurttiin soseutettu banaani ja ananakset ja sokerit.Liuota liivatteet kuumaan ananasmehuun ja lisää jugurttiseokseen.Sekoita lopuksi kermavaahto joukkoon.

SUKLAAMOUSSE-MARIANNE-VAAHTOKARKKITÄYTE:
Blå Bandin suklaamoussea(valmista ohjeen mukaan) mariannerouhetta oman makusi mukaan,muutama paloiteltu vaahtokarkki.(kakku koottu kääretortusta)

1638017.jpg



KAHVI-VOITÄYTE:
1 keltuainen
1 dl tomusokeria
2 rkl kahvia
1,5 tl vaniljasokeria
100 g pehmeää suolatonta voita

Vaahdota keltuainen,sokeri ja kahvi vesihauteessa kuohkeaksi(itse pidin pientä kattilaa isommasa,jossa oli kiehuva vesi)Jäähdytä  ja lisää vaniljasokeri.Vatkaa voi kuohkeaksi ja lisää kahvivaahto hyvin vatkaten!

1638012.jpg

MARIANNETÄYTE:
1/2 pussia marianne crushia
2 dl kermaa
2 dl maitorahkaa(alkuperäiseen suunnitelmaan kuului 200 g maustamatonta tuorejuustoa);)
1 tl vaniljasokeria
sokeria oman maun mukaan(lähinnä rahkan kirpeyden vuoksi)
2 liivatelehteä + tilkka vettä(tämä ei ole välttämätöntä,mutta jos haluaa lisää napakkuutta täytteeseen,niin näitä voi käyttää)

Laita liivatteet likoamaan.Vatkaa kerma vaahdoksi.Sekoita rahkaan sokerit ja mariannerouhe.Liuota liivatteet kuumaan vesitilkkaan ja lisää ohuena nauhana rahkaan.Lisää lopuksi kermavaahto hyvin sekoittaen.


PÄÄRYNÄ-DAJIMTÄYTE:
1 tlk päärynöitä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kermaa
3 palaa daim-suklaata rouheena(enemmänkin voi laittaa)
(1/2 dl sokeria)

Valuta päärynöistä neste.Hienonna päärynät sauvasekoittimella.Vatkaa kerma vaahdoksi.Sekoita tuorejuusto,päärynäsose ja daim-rouhe(lisää sokeria,jos tahdot)Lisää joukkoon vatkattu kerma!!

PÄTKIS-MANGOMOUSSE:
3 liivatelehteä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk mangoja valutettuna
1 prk flora vispiä(tai mitä vaahtoutuvaa nyt haluaakaan käyttää)
4 pätkistä hienonnettuna
sokeria ja vaniljasokeria oman maun mukaan
tilkka mangon lientä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.Vatkaa tuorejuusto ja mangot pehmeäksi täytteeksi.Lisää hienonnetut pätkikset mangoseokseen huolellisesti sekoittaen.Lisää sokeria ja vaniljasokeria oman maun mukaan tarvittaessa.Sulata liivatteet tilkkaan kuumaa mangolientä.Kaada ohuena nauhana mangoseokseen,hyvin sekoitellen.Lisää lopuksi vaahdotettu vispi nostellen.Anna seoksen tekeytyä viileässä hetken aikaa.

1694674.jpg


FAZERIINA-MANGOMOUSSE:
2 fazeriinaa pilkottuna
1 prk valutettua mangoa
1 prk flora vanillaa
1 prk flora vispiä
2 tl vaniljasokeria
5 liivatelehteä
tilkka mangolientä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.Sekoita pilkottu suklaa ja soseutetut mangot yhteen.Vatkaa vanilla ja vispi yhdessä vaahdoksi.Kuumenna mangoliemi ja sulata liivatteet siihen.Sekoita ohuena nauhana suklaa-mangoseokseen.Nostele lopuksi vanilla-vispivaahto joukkoon.Laita viielään hetkeksi jähmettymään.

1888886.jpg