Tämän sapuskan teki jälleen armas mieheni Herkullista pitkään hautunutta possupataa ja porkkanaista muusia,NAM  

 

POSSUPATA:

500 g porsaanpaistia suikaleina/paloina

öljytilkka

sipulia

2-3 porkkanaa suikaleina

pippuria,paprikajauhetta

(oman maun mukaan muita mausteita)

vettä

lihaliemikuutio

Ruskistele lihapalat öljyssä.Lisää joukkoon sipulisilppu ja porkkanasuikaleet.Kuullottele hetki.Mausta.Lisää vettä niin,että lihat juuri ja juuri peittyvät,lisää myös lihaliemikuutio.Laita pata uuniin 150-175 asteiseen uuniin ja hauduta 2-2,5 tuntia.

 

PORKKANA-PERUNAMUUSI:

n.1 kg perunoita

3-4porkkanaa

vettä

maitoa

voita

muna

suolaa

Keitä perunat ja porkkanat pehemeiksi.Muussa ne ja lisää maitoa niin,että saat sopivan paksuisen muusin.Lisää nokare voita,muna ja suolaa.Tarkista maku.