Tämän sapuskan teki jälleen armas mieheni Herkullista pitkään hautunutta possupataa ja porkkanaista muusia,NAM
POSSUPATA:
500 g porsaanpaistia suikaleina/paloina
öljytilkka
sipulia
2-3 porkkanaa suikaleina
pippuria,paprikajauhetta
(oman maun mukaan muita mausteita)
vettä
lihaliemikuutio
Ruskistele lihapalat öljyssä.Lisää joukkoon sipulisilppu ja porkkanasuikaleet.Kuullottele hetki.Mausta.Lisää vettä niin,että lihat juuri ja juuri peittyvät,lisää myös lihaliemikuutio.Laita pata uuniin 150-175 asteiseen uuniin ja hauduta 2-2,5 tuntia.
PORKKANA-PERUNAMUUSI:
n.1 kg perunoita
3-4porkkanaa
vettä
maitoa
voita
muna
suolaa
Keitä perunat ja porkkanat pehemeiksi.Muussa ne ja lisää maitoa niin,että saat sopivan paksuisen muusin.Lisää nokare voita,muna ja suolaa.Tarkista maku.
Kommentit