Sain kutsun tulla tutustumaan uuteen Friends & Brgrs hampurilaisravintolaan,joka avattiin viime viikolla Tampereella =)

Ensimmäinen Friends & Brgrs ravintola on avattu Pietarsaareen 2014.Helsinkiin hampurilaiset rantautuivat keväällä 2015 ja seuraavana vuorossa olikin Tampere 2016.Ravintolan taustalla on 6 ystävystä, jotka reissasivat ympäri Eurooppaa ja USA:ta sekä maistelivat matkoillaan yli 100 hampurilaista. Näin syntyi Suomen ensimmäinen fast casual -hampurilaisravintola Friends & Brgrs.Fresh casual sijoittuu pikaruokaravintolan (fast food) sekä perinteisemmän ruokaravintolan (casual dining) välimaastoon. Ravintolassa ei ole pöytiintarjoilua ja erityisesti viihtyisyyteen ja laadukkaaseen ruokaan on panostettu.Pihvit paistetaan tilauksesta suomalaisesta naudanlihasta,ranskalaiset (liha ja perunat mielellään hankittu lähtituottajilta)  ja majoneesi valmistetaan alusta loppuun asti itse, eikä lisäaineita käytetä.Ja mikä on todella hienoa, Tampereen tiloissa heillä on myös oma leipomo,josta saadaan taatusti tuoreet,ihanat sämpylät juuri leivottuina.

Uusin Friends & Brgrs sijaitsee siis ihan Mansen keskustassa,Hämeenkatu 17,niinsanotussa  mäkkärinkulmassa :)

Friends-Brgr2.jpg

Kuva ja teksti Friends & Brgrs sivuilta

''Friends & Brgrs -tarina''

Meillä on vain yksi tavoite: haluamme valmistaa mahtavia burgereita. Burgereita, joita maistelisimme mieluusti itsekin ystäviemme seurassa. Tämän vuoksi kiersimme ympäri maailmaa, etsien inspiraatiota ja hienoja makuja, sekä vietimme paljon aikaa keittiössämme testaamassa reseptejämme. Näin ruoassamme yhdistyy pitkäjänteinen kehitystyö ja aito intohimo hampurilaisia kohtaan.

Hyvän ruoan salaisuus piilee laadukkaissa raaka-aineissa. Siksi olemme hyvin valikoivia tuottajiemme suhteen. Hankimme tuoreet raaka-aineemme mieluiten paikallisilta tuottajilta ja lisäaineettomina aina kun mahdollista.

Ruokamme valmistetaan itse omassa keittiössämme ja se tarjoillaan aina hymyn kera. Aivan kuten tarjoilisimme ystävillemmekin.

Hyvää ruokahalua!

Sebastian, Rasmus, Jonatan, Kaj, Saul, Ole, Peter

Mitä tulee tuohon ateriaan,jonka minä  sitten maistelin.Otin Friends& Brgrs aterian,johon kuului itse hampurilainen,ranskalaiset ( triple cooked -menetelmällä tehdyt) ja aioli.Voin sanoa,että ateria oli maittava,todella herkullinen.Pihvi oli ihan kuin kotona tehty,tyyliin suoraan paketista.Ranskalaisiin rakastuin,ne olivat ihanan rapeita,sisältä pehmeitä.Sekä tuo aioli,olisin nuollut pikku astian jos olisin kehdannut ;D

Ateria muuten tarjotaan posliinilautaselta ja juoman saa oikeaan lasiin.Näin roskan määrää pystytään vähentämään,kertoi Peter Fagerholm.

Puhelimesta%20001.jpg

Tämä oma otokseni Frineds & Brgrs ateriasta on ikävä kyllä huono(minulla ei sattunut olemaan kameraa,koska menin suoraan töistä paikalle ja kuvasin vain huonolla kännykällä ateriaani)

Laitan tähän loppuun vielä linkin Aamulehden arvostelun tästä hamurilaisravintolasta.(ja voipi siellä näkyä vilaus meikäläisestäkin) ;)