Makaronilaatikkoa toivoi koko perhe ja sitäpä toivetta täyttämään ajattelin kokeilla kuitenkin vähän erilaista versiota ja hyvin tuo teki kauppansa
liemenä tuorejuustoinen lihaliemi ja jauhelihassa tomaattia.Makaronia keitin koko pussin,mutta se oli turhaa,sitä jäi vähän yli ,kun vuokani kävi pieneksi
TUOREJUUSTOINEN MAKARONILAATIKKO:
1 pss makaronia (tai vähemmän;)
vettä + 1/2 lihaliemikuutio
400 g jauhelihaa
1 silputtu sipuli
valkopippuria,paprikajauhetta,ripaus suolaa
1 prk paseerattua tomaattia
tilkanen ketsuppia
2 munaa
1/2 rasiaa tuorejuustoa(itse käytin paprika-sipuli...ehkä koko rasiallisenkin voisi käyttää)
Keitä makaronit lihaliemellä maustetussa vedessä.Säästä neste, kun valutat makaronit ja sulata tuorejuusto kuumaan nesteeseen.(nestettä n.6 dl)Paista jauheliha ja sipulisilppu.Mausta ja lisää paseerattu tomaatti.Levitä makaronia ja jauhelihaseosta kerroksittain uunivuokaan.Sekoita kanamunat tuorejuusto-nesteeseen ja kaada laatikon päälle.Paista 175 asteessa tunnin verran.
Kommentit