Makaronilaatikkoa toivoi koko perhe ja sitäpä toivetta täyttämään ajattelin kokeilla kuitenkin vähän erilaista versiota ja hyvin tuo teki kauppansa liemenä tuorejuustoinen lihaliemi ja jauhelihassa tomaattia.Makaronia keitin koko pussin,mutta se oli turhaa,sitä jäi vähän yli ,kun vuokani kävi pieneksi

 

TUOREJUUSTOINEN MAKARONILAATIKKO:

1 pss makaronia (tai vähemmän;)

 vettä +  1/2 lihaliemikuutio

400 g jauhelihaa

1 silputtu sipuli

valkopippuria,paprikajauhetta,ripaus suolaa

1 prk paseerattua tomaattia

tilkanen ketsuppia

2 munaa

1/2 rasiaa tuorejuustoa(itse käytin paprika-sipuli...ehkä koko rasiallisenkin voisi käyttää)

 

Keitä makaronit lihaliemellä maustetussa vedessä.Säästä neste, kun valutat makaronit ja sulata tuorejuusto kuumaan nesteeseen.(nestettä n.6 dl)Paista jauheliha ja sipulisilppu.Mausta ja lisää paseerattu tomaatti.Levitä makaronia ja jauhelihaseosta kerroksittain uunivuokaan.Sekoita kanamunat tuorejuusto-nesteeseen ja kaada laatikon päälle.Paista 175 asteessa tunnin verran.