Oikeastaan ihan tavis ruokaa meillä...syödään broileria paljon,sitäkin on helppo muutella, kun llisäilee ruokaan erilaisia vihanneksia/juureksia,käyttää makukermoja tai ei,tekee pannulla ruoan tai hauduttaa uunissa,kuitenkin aikas monikäyttöistä on.Tässä nyt oli paprikaa kuten lisäkkeessäkin.Nyt on niin ihana käyttää tuoreita vihanneksia /juureksia ruoaksi,ne ovat parhaimmillaan.
PAPRIKABROILERIA:
broilerin leikkeitä
öljyä
mausteeksi currya,ripaus suolaa ja pippuria
paprikaa paloina
uutta sipulia
1 prk ruokakermaa(käytä maustettuja tai maustamattomia,kuten haluat)
kanalientä/fondia tms.
Ruskistele broilerit öljyssä.Mausta ne.Paloittele paprika ja sipuli.Kuullottele myös pannulla hieman.Nosta ainekset uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.(minä kaadan kerman pannuun,otan kaikki maut talteen ja laitan hieman kanlientä joukkoon kuutiosta tms.)
PAPRIKA-KESÄKURPITSALISÄKE PANNULLA:
paprikaa suikaleina
kesäkurpitsaa paloina
uutta sipulia
öljyä
yrttejä,paprikajauhetta/grillimaustetta,pippuria ja ripaus suolaa
Kommentit