tiistai, 5. syyskuu 2006
Suklaamoussekakku mansikkakermavaahdolla:
POHJA:
200 g digestive keksejä
70 g sulatettua margariinia
Murskaa keksit ja sekoita sulatettuun rasvaan.Painele seos irtopohjavuokaan,leivinpaperin päälle.
SUKLAAMOUSSE-TÄYTE:
4 liivatelehteä
1 levy taloussuklaata tms.
200 g maustamatonta tuorejuustoa(kevyt)
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 rkl vahvaa kahvia
2 dl kermaa
Liivatteita liotetaan n.10 minuuttia kylmässä vedessä.Vatkaa kerma vaahdoksi.Sulata suklaa.Sekoita sokeri,sulatettu suklaa ja tuorejuusto.Sulata liivatteet kuumaan kahviin ja lisää hyvin sekoittaen juustoseokseen.Lisää lopuksi vaahdotettu kerma.Anna hyytyä muutama tunti jääkaapissa tai yön yli.Vatkaa mansikkakermavaahtoa ja koristele haluamallasi tavalla!!(kukahan kerkisi syömään kakun melkein loppuun,ennenkuin valokuvaaja kerkesi paikalle);D
Kommentit