425646.jpg

Tämän herkullisen padan ohje oli uusimmassa Me-lehdessä...laitan ohjeen myöhemmin...niin ja tämän ruoan teki mies,kun me muut ulkoilimme :)

700 g karjalanpaistilihoja
suolaa,valkopippuria,jauhettua muskottia
2 sipulia
2 porkkanaa
1 pkt koskenlaskija-juustoa
5 dl vettä
1 ruukku persiljaa(tätä ei laitettu)

Kuumenna uuni 250 asteeseen.Levitä lihakuutiot uunivuokaan ja ruskista 10 minuuttia uunissa.Mausta lihat.(tai ruskista lihat pannulla,niinkuin meillä tehtiin)Leikkaa kuoritut porkkanat ja sipulit ohuksi suikaleiksi tai raasta karkeaksi.Kuutioi juusto ja kummenna vesi kiehuvaksi.Sekoita kasvissuikaleet ja juustokuutioit lihojen joukkoon ja kaada vesi päälle.Peitä vuoka foliolla tai kannella ja alenna uunin lämpö 150 asteeseen.Hauduta ruokaa 1 1/2- 2 tuntia.(meillä tämä oli uunissa reippaasti yli 2 tuntia)Sekoita pari kertaa kypsennyksen aikana.Ripottele lopuksi persiljasilppua pinnalle.Tarjoa perunamuusin ja salaatin kera!

425642.jpg