186435.jpg

Meillä on syöty nyt keittoja,ne on usein niin nopsia tehdä ja niitä voi lämmittää uudestaan ja maku melkein aina vaan paranee!!=)Tässäpä pariin keittoon ohjeet!!
 
2 silputtua keltasipulia
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
1 rkl margariinia
2 tl paprikajauhetta
2 rkl tomaattipyrettä
4-5 perunaa lohkoina
1 l vettä
1 lihaliemikuutio(1rkl lihafondia)
1 pilkottu punainen paprika
400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
(pinnalle fetajuustoa)

Kuullota sipulia ja valkosipulia margariinissa.Lisää pyree,vesi perunat ja liemikuutio.Keitä kannen alla noin 10 minuuttia.Ruskista sillävälin jauheliha pannulla,mausta ripauksella suolaa ja paprikajauheella.Lisää pilkottu paprika ja jauheliha keittoon,anna kypsyä vielä noin 5-10 minuuttia.Tarkista maku.Tarjoa fetamurujen tai ranskankerma nokareen kera!!