
Lasagne on yksi lempiruoistamme ja useasti sitä on tehtykkin

JAUHELIHA-KASVISLASAGNE:
400 g jauhelihaa
sipulisilppua
suolaa,mustapippuria,paprikajauhetta
pilkottua paprikaa(eri värisiä)
1/2 kesäkurpitsa suikaleina
2-3 tomaattia pilkottuna
2 tl yrttimaustetta
töräys tomaattiketsuppia
JUUSTOKASTIKE:
nokare margariinia
vehnäjauhoja
maitoa
muskottia,suolaa
mozzarella raastetta
Sulata margariini.Lisää joukkoon jauhot,älä ruskista!Lisää maitoa pikkuhiljaa,niin,että kastike on ensin hyvin paksua lähes tahnamaista.Tee sopivan paksuinen kastike(itse tykään paksuhkosta kastikkeesta)anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia.Mausta kastike ja lisää juustoraastetta reilusti(laitoin n.150-200 g).Anna juuston sulaa.
Lado voideltuun vuokaan kerroksittain lasagnelevyjä,kastikkeita niin että päällimmäinen kerros on juustokastiketta.Ripottele päälle vielä juustoraastetta halutessasi.Paista 200 asteisessa uunissa tunnin verran.


lasagnen valmistin pitkänomaisesa vuoassa
Kommentit