tammikuu%202013%20027-normal.jpg

Banaanit tuppaavat joskus tummumaan liikaa ja silloin ne ei oikein tee kauppaansa.Pois ei kannata heittää,vaan hyödynnetään ne sitten vaikka leivonnassa,tai vaikka smoothie tyyppisissä juomissa.Meidän tytöillä on keittokirja BAKE:IT ja sieltä napattiin mehevän banaanikakun ohje.Syötiin kakkua vaniljajätskin kera,namia :)

BANAANIKAKKU:

2 kanamunaa

4 dl sokeria

100 g sulatettua voita

4 banaania

6 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 tl soodaa

2 tl vaniljasokeria

2 dl maitoa

(mantelilastuja,oma lisäys,sekä ripaus kanelia taikinaan)

päälle tomusokeria

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.Lisää joukkoon voisula.Soseuta banaanit ja lisää ne seokseen.Yhdistä kuivat aineet ja lisää myös ne,maidon kanssa,tasaisesti sekoittaen.Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille tai vuokaan.Paista 200 asteisessa uunissa n.30 minuuttia.

tammikuu%202013%20013-normal.jpg

 

tammikuu%202013%20009-normal.jpg