Rparperipiirakkaa hieman uudella tavalla banaania viipaloin mukaan makua antamaan ja hyvää tämä olikin,maistui lapsille paremmin kuin tavallinen rapsupiiras
4-5 dl raparperinpaloja
tilkka vettä
sokeria ja kanelia
Kiehauta raparperinpalat lähes mössöksi vedessä.Lisää sokeria oman maun mukaan ja mausteeksi kanelia.
POHJA:
150 g margariinia
1 dl sokeria
3 dl jauhoja
1/2 dl kaurahiutaleita
ripaus leivinjauhetta
Nypi ainekset sekaisin ja painele voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
Levitä piiraspohjalle raparperiseos,viipaloitua banaania ja ripottele pinnalle kookoshiutaleita.
Sekoita vaniljakreemistä seos piirakan pinnalle.(voit käyttää myös vaikka blå bandin vaniljakastiketta)Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia,kunnes pinta saa kauniin värin.
päällä vaniljakreemi...tämä kuva on vaan surkia
Kommentit