1248806042_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rparperipiirakkaa hieman uudella tavalla Silmänisku banaania viipaloin mukaan makua antamaan ja hyvää tämä olikin,maistui lapsille paremmin kuin tavallinen rapsupiiras Nauru

 

4-5 dl raparperinpaloja

tilkka vettä

sokeria ja kanelia

 

Kiehauta raparperinpalat lähes mössöksi vedessä.Lisää sokeria oman maun mukaan ja mausteeksi kanelia.

POHJA:

150 g margariinia

1 dl sokeria

3  dl  jauhoja

1/2 dl kaurahiutaleita

ripaus leivinjauhetta

 

Nypi ainekset sekaisin ja painele voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille.

Levitä piiraspohjalle raparperiseos,viipaloitua banaania ja ripottele pinnalle kookoshiutaleita.

Sekoita vaniljakreemistä seos piirakan pinnalle.(voit käyttää myös vaikka blå bandin vaniljakastiketta)Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia,kunnes pinta saa kauniin värin.

 

1248806049_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

päällä vaniljakreemi...tämä kuva on vaan surkia Nolostunut