lauantai, 11. elokuu 2007
Kinkku-tomaatti-fetapiiras:
Tässä pohjana rahkataikina...täytteessä vielä,sipulia,oliiveja,aprikoosia ja tomaattia.
POHJA:
125 g margariinia
1 tlk maitorahkaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
TÄYTE:
100 g palvikinkkua paloiteltuna
1 silputtu sipuli
kourallinen oliiveja viipaloituna
1 isohko tomaatti paloiteltuna
pala fetajuustoa pilkottuna
4 aprikoosia paloiteltuna
1 prk ruokakermaa
2 munaa
basilikaa
Sekoita kekenään pehmeä rasva ja rahka.Lisää jauho-leivinjauheseos ja sekoita tasaiseksi.Kauli taikina pyöreäksi ja nosta piirasvuokaan(tai taputtele käsin vuoan pohjalle ja reunoille)Levitä täyteainekset ja basilika taikinan päälle.Sekoita kerma ja munat,kaada täytteen päälle.Kypsennä piirasta 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Kommentit