Huhtikuu%2017%20puhelimesta%20001.jpg

Toisen Pääsiäispäivän jälkiruoka oli taas helppo kerrosherkku.Tässä käytin jälleen apuna Blå Bandia 😉 eli suklaamousse.Toinen oli suklaatuorejuustoa ja kermaa.Voi mahoton oli kyllä namia ja vieraatkin tykkäs 👍

TUPLASUKLAA-MANGOJÄLKKÄRI:

2 pss Blå Bandin suklaamoussea

kermavaahtoa n.1 dl

1 rasia suklaatuorejuustoa

2 dl kermaa vaahdotettuna

Ripaus sokeria ja vaniljasokeria

Säilykemangoa kuutioina

Keksinmuruja

Valmista mosse ohjeen mukaan ja anna tekeytyä jääkaapissa, sekoita siihen hieman kermavaahtoa.Valmista toinen suklaamoussecsekoitramalla tuorejuustoon vaniljalla ja sokerilla maustettua kermavaahtoa.Kokoa annokset kerroksittain jälkiruoka astioihin.Anna tekeytyä viileässä.