Toisen Pääsiäispäivän jälkiruoka oli taas helppo kerrosherkku.Tässä käytin jälleen apuna Blå Bandia 😉 eli suklaamousse.Toinen oli suklaatuorejuustoa ja kermaa.Voi mahoton oli kyllä namia ja vieraatkin tykkäs 👍
TUPLASUKLAA-MANGOJÄLKKÄRI:
2 pss Blå Bandin suklaamoussea
kermavaahtoa n.1 dl
1 rasia suklaatuorejuustoa
2 dl kermaa vaahdotettuna
Ripaus sokeria ja vaniljasokeria
Säilykemangoa kuutioina
Keksinmuruja
Valmista mosse ohjeen mukaan ja anna tekeytyä jääkaapissa, sekoita siihen hieman kermavaahtoa.Valmista toinen suklaamoussecsekoitramalla tuorejuustoon vaniljalla ja sokerilla maustettua kermavaahtoa.Kokoa annokset kerroksittain jälkiruoka astioihin.Anna tekeytyä viileässä.
Kommentit