Tämän ruoan tekemisestä on jo vähän aikaa taisi olla toissa viikonloppuna...padassa possunlihaa,herkkusieniä,hillosipuleita,porkkanaa...
HILLOSIPULI-POSSUPATA:
600 g possunpaistia paloiteltuna
maustepippuria,suolaa,valkopippuria
hillosipuleita
3-4 porkkanaa viipaleina
vettä
nokare lihaliemikuutiosta
laakerinlehti
1 prk herkkusieniviipaleita
Ruskistele lihoja ensin padassa.Lisää mausteita ja sipulit.Viskaa joukkoon porkkanapalat.Lisää vettä nipin napin lihojen pintaan asti,ripottele joukkoon murusteltu lihaliemikuutio ja lisää laakerinlehti.Anna lihojen hautua tunnin verran.Lisää lopuksi herkkusienet ja anna padan hautua vielä puolisen tuntia tai kunnes lihat tuntuvat mureilta.Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.
Kommentit